Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

wheat starch

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání stupně poškození škrobových zrn pšeničných mouk vyrobených různými mlýnskými postupy
 (Veronika Kronusová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//0j3c9a// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Možnosti získávaní škrobu a jeho využití
 (Lucie Kaličiaková)

2009, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/74669 | Nerostné suroviny / Zpracování a zneškodňování odpadů | Práce na příbuzné téma

Obsah rezistentního škrobu a N- látek v pšeničné mouce
 (Lenka KUPCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19gljv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma