Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biokontrola

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biotransformace kyseliny ferulové na senzoricky aktivní látky
 (Tomáš Opial)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ua7r2z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Biotransformace kyseliny ferulové na senzoricky aktivní látky pomocí bakterie Halomonas neptunia
 (Filip Matějka)

2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6v84hy// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma

Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání
 (Barbora Bílová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//y1iw61// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
 (Michal Sýkora)

2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
 (Anna Zelenková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t0gv8k// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium profilu senzoricky aktivních látek moravských vín
 (Markéta Havlíková)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//g871ls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
 (Filip Hruška)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hhckw2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
 (Barbora Bílová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
 (Juliána Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xvq3nr// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)