Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

catering facilities

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
 (Jakub Adamus)

2013, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ce15m/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
 (Iva Burget)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
 (Jana Maršálková)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c5nhr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Legislatívne opatrenia k zákazu fajčenia v zariadeniach spoločného stravovania v Českej republike
 (Filip Schmotzer)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13106/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
 (Ivo Šujanský)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12633/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podpora prodeje doutníků v gastronomických zařízeních
 (Miroslav Klapka)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12147/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza ubytovacích a stravovacích kapacit ve městě Telč z pohledu významnosti tohoto města na cestovní ruch
 (Liliya Koguch)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7114/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Návrh systému a organizácie stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe
 (Silvia Mihaldová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13478/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)