Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of heat treatment on composition and properties of drinking milk
(Maksym Biehlitse)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//a7hrwu// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
(Róbert Adámik)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/eyfow/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Geografie masa - Globální analýza vývoje konzumace masa v období let 2000-2019
(Barbora TIBENSKÁ)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1h1ksq// | Geografie a regionální rozvoj / | Práce na příbuzné téma
Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e3q1m6// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
(Vojtěch Weiss)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kksn7q// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití Ramanovy spektroskopie pro hodnocení kvality masa a masných výrobků
(Jana Prudičová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sam71a// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma