Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory properties

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
 (Tomáš David)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l0lvas// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma

Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
 (Brem Sam)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
 (Dafni Gkizi)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
 (Vojtěch Vlk)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorických vlastností točených piv
 (Tomáš ČENĚK)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jg8b2a// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv autochtonních a komerčních kvasinek na senzorické vlastnosti vína
 (Radim Helešic)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ld7yjf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)