Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

polyfenoly

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
 (Tereza HONYSZOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
 (Pavel Sedláček)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//24gskt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv proměnlivé teploty na aktivitu vody a potravin
 (Stanislava Lopatová)

2012, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//9oia10// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma