Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
 (Jan KOUBA)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wogr8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost obalů potravin z hlediska obsahu a migrace uhlovodíků minerálních olejů
 (Stanislava Procházková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//p5yuxs// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
 (Eva Hanzalová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změny při tepelné úpravě masa
 (Jana Koudelková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
 (Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
 (Ivana NAVRÁTILOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

České potravinářské produkty, jejich kvalita a uplatnění v gastronomii
 (Miroslava MELECHOVSKÁ)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//knvoxy// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Potraviny pro zvláštní výživu
 (Tereza Smětalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//guauux// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

“Proteinové” potraviny
 (Agáta Vokatá)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ozyt1f// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma