Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PotravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kulinárních úprav potravin na vznik toxických látek
(Jan KOUBA)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wogr8y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost obalů potravin z hlediska obsahu a migrace uhlovodíků minerálních olejů
(Stanislava Procházková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//p5yuxs// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita proteinu u sardinek a šprotů po tepelné úpravě
(Eva Hanzalová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k8x4u7// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny při tepelné úpravě masa
(Jana Koudelková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6xug3s// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa
(Zuzana ŠEVČÍKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tvlnaq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
(Ivana NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
České potravinářské produkty, jejich kvalita a uplatnění v gastronomii
(Miroslava MELECHOVSKÁ)2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//knvoxy// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Potraviny pro zvláštní výživu
(Tereza Smětalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//guauux// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
“Proteinové” potraviny
(Agáta Vokatá)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ozyt1f// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma