Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

výživa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
 (Julius Mock)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
 (Eva Baloghová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
 (Julius Mock)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14200/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fast food a obézne deti
 (Nikola Kozelková)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/egypy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma