Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
polevyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod
(Kateřina Chybová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//dqlslj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba a vlastnosti čokoládových polev
(Petra HŘIBOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wvmm7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
(Kateřina Šebestová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//um503z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma