Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jakosti masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
 (Adéla Kolísková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných kandidátních lokusů na ukazatele jakosti masa u skotu
 (Halina STEBLOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//y7a444// | Zemědělské inženýrství / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
 (Simona Welszarová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa
 (Daniela Šindelářová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ekftn2// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Porovnávání jakosti masa jatečného skotu pomocí klasifikace SEUROP
 (Hana Lepková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cxgs4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
 (Lucie PIRTYÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)