Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
business in gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
(Tomáš Kubata)2023, Bakalářská práce, CEVRO Institut
• https://is.vsci.cz/th/c53mz/ | Economics, Business, Politics / | Práce na příbuzné téma
Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)
(Aida Yerkin)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//epmfpf// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Business v gastronomii
(Mária Borbélyová)2006, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz | Ekonomika a management / Management organizací | Práce na příbuzné téma
A Business Plan for Nella s Coffee Bistro
(Nela Bělohubá)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/rnfy0/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
"Casual Sushi" Business Plan
(Alisher Makhimov)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/77412 | Ekonomika a management / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
(Dominika Vidová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradície rodinného podnikania v hotelierstve a gastronómii v krajinách Vyšehradskej skupiny
(Dominika Joppová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yrinq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Franšíza ako forma podnikania v hotelierstve a gastronomii
(Miriama Szabóová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
(Maroš Koval´)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma