Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bakterie, mlékařských, kultur

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur
 (Jana KNÉBLOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ltm8s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Proteolytická aktivita vybraných zákysových kultur
 (Veronika Weiglová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bk3ghk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Jogurtové kultury a jejich vliv na biologickou hodnotu mléčných výrobků
 (Věra KRPATOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dof1gr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
 (Lívia Knapová)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv průběhu fermentace v závislosti na obsahu bílkovinných krmiv ve fermentu
 (Barbora Rázgová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ib9zbj// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace obilovin na kvalitativní a kvantitativní výživářské parametry
 (Tomáš Müller)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4goyrv// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
 (Jana Dunová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qzheb8// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
 (Petr Starostka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)