Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Fermentované mléčné výrobky
 (Jitka VESELÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání při produkci vybraných potravinářských výrobků
 (Simona HYBŠOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dqjigq// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie - Živočišné | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Pavla Fialová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Studium změn jakostních parametrů v průběhu zrání hroznů a jablečnomléčné fermentace vín.
 (Miroslav Horák)

2015, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b6n67a// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
 (Kateřina Chodáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti fermentace syrovátky
 (Radek Bartošík)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
 (Radim Hasil)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma