Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

chov\án\í

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vliv pandemie COVID-19 na nákupní chování zákazníků vybrané firmy
 (Havlíková Havlíková)

2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/bmk0o/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie na chování spotřebitele
 (Beáta Hynková)

2022, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nnmwx/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Influence of Covid-19 on Consumers’ Behavior in the Czech Republic
 (Md Abu Taleb Saikat)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82126 | Ekonomika a management/Business Administration / Corporate Finance and Management | Práce na příbuzné téma

Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
 (Soňa Lavičková)

2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vhuuo/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
 (Soňa Lavičková)

2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vhuuo/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
 (Soňa Lavičková)

2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vhuuo/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
 (Soňa Lavičková)

2021, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/vhuuo/ | Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)