Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

netradicni obiloviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv skladování a technologických úprav na obsah vybraných biologicky aktivních látek u netradičních obilovin
 (Eva Koubová)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rjop46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních druhů obilovin pro výrobu běžného pečiva
 (Dominika Siudová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cy3lup// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
 (Tereza Šťastná)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
 (Zlata Lysáčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních obilovin a krmiv rostlinného původu ve výživě kapra obecného (Cyprinus carpio L.).
 (Dušan Hajňuk)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cxg4f7// | Zootechnika / Rybářství a hydrobiologie | Práce na příbuzné téma

Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
 (Alena PETRJANOŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//votoaj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů v netradičních obilovinách Folin-Ciocalteuovou metodou
 (Jana GRYGARČÍKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h52635// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Pekárenské využití netradičních obilovin
 (Božena VEČEŘOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p9xmf4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutričních parametrů obilovin, jejich stravitelnost a vzájemné korelace
 (Veronika Konečná)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9yz76o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity metodou DPPH u netradičních obilovin
 (Veronika Jančová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//azt4q9// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)