Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Technologie a vlastnosti konzumního mléka
 (Veronika Panáčková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bduis4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
 (Martina Nejedlíková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Problematika výskytu a regulace tvorby hořkých peptidů v mlékárenských technologiích
 (Monica Hladíková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tuhy8z// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
 (Jakub Přikryl)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
 (Šárka Horáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iz9jhv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Rizika deficitu mikronutrientů u pacientů s alergií na bílkovinu kravského mléka
 (Veronika Spáčilová)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/puug6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
 (Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//rl5tff// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
 (Petra Dědinová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//95yvxr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma