Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Technologie a vlastnosti konzumního mléka
(Veronika Panáčková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bduis4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
(Martina Nejedlíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Problematika výskytu a regulace tvorby hořkých peptidů v mlékárenských technologiích
(Monica Hladíková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tuhy8z// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
(Jakub Přikryl)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
(Šárka Horáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iz9jhv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Rizika deficitu mikronutrientů u pacientů s alergií na bílkovinu kravského mléka
(Veronika Spáčilová)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/puug6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
(Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rl5tff// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
(Petra Dědinová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//95yvxr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma