Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

včelí med

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
 (Jaroslav Samec)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metody hodnocení a zkoušení medu s důrazem na jeho jakost a pravost
 (Tereza Kučerová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uueawr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití metody HPLC na hodnocení ovocných šťáv
 (Kristýna Spurná)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3yobop// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení medu
 (Barbora Stará)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Med jako potravina i jako přírodní léčivo
 (Tereza ŠOLCOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xorb70// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma