Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
 (Lucie Vaškových)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování a složení náplně čokoládových pralinek na jejich výslednou kvalitu
 (Vojtěch Neuwirth)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xki8ve// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
 (Lenka JEDLIČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6yx0ms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Pavla Šubertová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//snrf2s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
 (Natálie Lyčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wrsx// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7qh6hr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)