Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Eidamské sýry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
 (Klára Haluzová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
 (Pavla JANEČKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//engr9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
 (Eva MACHÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Romana Zderčíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Ivana NEHODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
 (Milan STEHLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
 (Milan STEHLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma