Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Eidamské sýryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení bylinných čajů z konvenční a ekologické produkce
(Klára Haluzová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//087075// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti
(Pavla JANEČKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//engr9e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
(Lenka NENUTILOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Romana Zderčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Ivana NEHODOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
(Milan STEHLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
(Milan STEHLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma