Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
(Markéta Musilová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Kulturní památky Slovenska na Seznamu světového dědictví UNESCO. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus.
(Aneta Tranová)2020, Diplomová práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/xlwvp/ | Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi | Práce na příbuzné téma
Slavná lázeňská města Evropy. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus
(Adam Matýsek)2022, Diplomová práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/fl1rq/ | Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi | Práce na příbuzné téma
Moravské državy rodu Žerotínů. Volnočasový produkt se zaměřením na kulturní turismus.
(Michaela Staňková)2021, Diplomová práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/rxa1e/ | Historická studia / Kulturní dědictví v regionální praxi | Práce na příbuzné téma
Přínos Obchodního centra SAPA pro kulturní turismus a rozvoj vietnamské gastronomie
(Hong Ngoc Bui)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/89819 | Arts Management / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v kulturním turismu se zaměřením na kulinářský turismus v Praze
(Markéta Musilová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/70527 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Role industriálních památek pro kulturní turismus
(Nela Štěpánová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86555 | Arts Management / | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást kulturního turismu
(Rebeka Maria Kasapidu)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma
The sharing economy in Brazil: the case of gastronomy
(Denisa Štěrbová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48034 | Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomická a regionální studia Latinské Ameriky | Práce na příbuzné téma
Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
(Karolína Štajnerová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69455 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma