Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antimikrobiální, vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů
 (Vendula Varaďová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qhx48h// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
 (Markéta Schuchová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ksm3n4/BAKALSK_PRCE_2018_final.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití vybraných rostlinných olejů v potravinách
 (Milena Krátká)

2007, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xmfhsn/BP_Milena_Kratka_2008.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma