Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antimikrobiální, vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava a vlastnosti antimikrobiálních chitosanových roztoků a filmů
(Vendula Varaďová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qhx48h// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Význam zeinu jako nosiče aktivních látek
(Markéta Schuchová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ksm3n4/BAKALSK_PRCE_2018_final.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití vybraných rostlinných olejů v potravinách
(Milena Krátká)2007, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xmfhsn/BP_Milena_Kratka_2008.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma