Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
 (Lenka BARTOŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické zpracování u jedinců s Williamsovým syndromem
 (Lenka Hrnčířová)

2022, Disertační práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eyqp0/ | Speciální pedagogika / | Práce na příbuzné téma

Kulturní a podpůrné akce projektu Světluška jako marketingový nástroj
 (Kateřina Kovandová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/83888 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Mariia Kaliuzhnaia)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda - Výukový text tématického celku kakao a čokoláda
 (Markéta Chelíková)

2008, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cnk38/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
 (Kateřina Horníková)

2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako jedna z preferovaných potravin
 (Karolína ČAMPULOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//hhckq2// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Výroba čokoládových cukrovinek a faktory ovlivňující jejich udržitelnost.
 (Jena Jurková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9evxh2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma