Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jablečný pektin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Senzorická jakost šťáv z ovoce a zeleniny konzervovaných přídavkem silic
 (Tomáš Sychra)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qb0cpq// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
 (Tomáš DULA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru
 (Kateřina Nedbalová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0onr5b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
 (Šimon Borek)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
 (Věra Škvařilová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66q7bz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
 (Karla Bezděková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sxanue// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Lignitové hydrokoloidy
 (Mirka Macháčková)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//3tv0u4// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma

Hydrokoloidy jako zrací obaly přírodních sýrů
 (Lenka PERNICKÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6h0kh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
 (Marcela LOSOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6dzbub// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)