Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sušené masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Netradiční druhy masa a jejich využití pro potravinářské účely
(Romana Veselá)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qqque// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
(Vojtěch Weiss)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kksn7q// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
(Eliška Lexová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sušené maso a jeho výroba
(Andrea Kútna)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i4kgxx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Trendy ve výrobě sušeného masa
(Jan Hájek)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3zon54// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma