Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

masné výrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
 (Jana Vítová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv předúpravy vzorku na celkový počet mikroorganismů v horninovém prostředí
 (Andrea Heřmanová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//aqxfam// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma

Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
 (Bára Bažantová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt patogenních mikroorganismů u microgreens
 (Veronika Kupčíková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wyl49s// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Detekce mikroorganismů v pasterizovaném mléce pomocí hmotnostní spektrometrie
 (Martina SZABOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//z02gti// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Srovnání kolonizace kořenů rhizosférními mikroorganismy v konvenčně a ekologicky ošetřovaných vinohradech
 (Kateřina Millerová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//00pbhm// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma

Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
 (Kristýna Chybová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
 (Blanka Chvojková)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ww2z6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích
 (Michaela BURIANOVÁ)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//stnum0// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
 (Petra Suchánková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma