Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masné výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
(Jana Vítová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv předúpravy vzorku na celkový počet mikroorganismů v horninovém prostředí
(Andrea Heřmanová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//aqxfam// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt patogenních mikroorganismů u microgreens
(Veronika Kupčíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wyl49s// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Detekce mikroorganismů v pasterizovaném mléce pomocí hmotnostní spektrometrie
(Martina SZABOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z02gti// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Srovnání kolonizace kořenů rhizosférními mikroorganismy v konvenčně a ekologicky ošetřovaných vinohradech
(Kateřina Millerová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//00pbhm// | Rostlinolékařství / | Práce na příbuzné téma
Technologicky a hygienicky významné skupiny mikroorganismů osidlující výrobky z kozího mléka.
(Kristýna Chybová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//irr4ws// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
(Blanka Chvojková)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ww2z6p// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích
(Michaela BURIANOVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//stnum0// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Stanovení vody a vodní aktivity v mase a masných výrobcích
(Petra Suchánková)2010, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//6ireu3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma