Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
 (Michaela Plutová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
 (Jiří PRÁŠEK)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Fairtradové kakaové boby, kakao a čokoláda na českém trhu
 (Oleksandr MATIKO)

2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//eulwtw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality kakaových bobů a čokolády na základě fenolických látek
 (Jana Halamová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//foflm4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma