Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kakao

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Obsah polyfenolů v pivu a jeho koloidní stabilita v závislosti na množství stabilizačního prostředku
 (Iveta Černošková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ookm1n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
 (Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kuchyňských úprav na obsah fenolických látek v petrželi zahradní (Petroselinum crispum)
 (Sylva RAJDLÍKOVÁ)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gchu1i// | Učitelství pro základní školy / Společný základ | Práce na příbuzné téma

Význam polyfenolů v bobulovitých plodech
 (Anna MARTANOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//op4sgb// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
 (Kristýna Vitoušová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
 (Petra ŠINÁKLOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy v technologii výroby čokolády
 (Veronika Andrýsková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)