Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

čokoláda

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Marek OLŠANSKÝ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mp855// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
 (David ZEMÁNEK)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
 (Kateřina Horníková)

2017, absolventská práce CŽV, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mxnfup// | Studium v oblasti pedagogických věd / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma