Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

technologie cokolady

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv surovin a technologie na senzorickou jakost čokolády
 (Petra ŠINÁKLOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//c3319v// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy v technologii výroby čokolády
 (Veronika Andrýsková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h6m9wl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza inovativního spojení influencer marketingu, technologií a značky na příkladu čokolády Studentská Pečeť
 (Ráchel Hengalová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/73064 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
 (Simona Kahlichová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dobou4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
 (Kateřina Ďuricová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwyzzy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
 (Jana Hofmanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
 (Karolína Nováková)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z0ydbu// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
 (Alžběta Klůzová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wv3taq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Problematika výroby tabulkových čokolád
 (Martin Reissinger)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fsrwuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)