Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
theobromin a cokoladaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
(Kristýna Vitoušová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
(David ZEMÁNEK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidantů v čokoládě
(Jana Řihošková)2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3oqc7j// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma