Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

red wines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Kvasinka Metschnikowia - nový přístup ke kvašení u červených vín
 (Martina Kuthanová)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fk5198// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
 (Pavlína Hanáková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín
 (Jiří Blasch)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9n3m5o// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
 (Lenka Halmová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
 (Veronika KONEČNÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ng414b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení organických kyselin červených vín se senzorickým posouzením
 (Zuzana Švajdová)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08txck// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbu3lm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma