Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Florianka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Současné vinařství a vinařská turistika v obcích Blatnice pod sv. Antonínkem a Hroznová Lhota
 (Lucie Grombířová)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uhc4t/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma

Vinařské obce Blatnice pod Sv. Antonínkem a Blatnička
 (Jan Mazur)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d69ca9// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Prvky slovesného písňového folklóru dokumentované v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem a jejich místo v kulturní současnosti obce.
 (Zuzana VYSKOČILOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hoath3// | Filologie / Bohemistika | Práce na příbuzné téma

Současný stav folklórní tradice v Blatnici pod Svatým Antoníkem.
 (Zuzana VYSKOČILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x9ykm0// | Filologie / Bohemistika | Práce na příbuzné téma

Projekt vytvoření nového produktu poutní turistiky/cykloturistiky: Pokračování kulturní stezky sv. Cyrila a Metoděje
 (Zuzana JURIGOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tv2mg// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
 (Aneta Němečková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
 (Aneta Němečková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".
 (Jan Sodoma)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7091/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Využití nově vyšlechtěných odrůd révy vinné
 (Aneta Němečková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13674/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vývoj odrůdy André
 (Eliška Štambacherová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12607/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma