Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Cukrářské technologie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Suroviny používané k výrobě studených výrobků
 (Marie Zachová)

2006, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uqsdu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pořízení elektromobilu s důrazem na použité suroviny
 (Pavla Růžičková)

2024, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//qnj5yr// | Ekonomika surovin / | Práce na příbuzné téma

Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
 (Anna POUZOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qvs17t// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
 (Ludmila Gallinová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eh7n0g// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
 (Marie VÍTKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ts7l10// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
 (Xenie Jugova)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a8vcay// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vybavení cukrářské dílny pro žáky
 (Tereza Trojáčková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ptofb/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)