Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pšenice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vyhodnocení efektu vláčení na zaplevelenost, výnosové parametry a jakost pšenice špaldy.
 (Jaroslav BERÁNEK)

2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3hjo8e// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Výskyt melecitózního medu u včelstev na Českokrumlovsku, jeho jakost a způsoby využití
 (Eva KOPŘIVOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qr176d// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
 (Linda KOZÁKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
 (Milan STEHLÍK)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iotiff// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Právní rámec ekologického zemědělství a produkce biopotravin
 (Alexandra Bakuncová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Podnikání a právo | Práce na příbuzné téma

Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
 (Linda KOZÁKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
 (Linda VOPÁTKOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
 (Markéta KYPTOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma