Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pšenice

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Posouzení jakosti mouky od českých výrobců
 (Zuzana Fenclová)

2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//yhasic// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Studium fenolických kyselin a proteinového složení mouky z lupiny bílé (Lupinus albusL)
 (Kateřina Bojková)

2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//nravuq// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
 (Eva ŠTULÍŘOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Studium chemického složení lupinové mouky (Lupinus albusL)
 (Barbora Kulhánková)

2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//fzdlcy// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
 (Ľubomíra Rybárová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
 (Kateřina JUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
 (Adéla Psotová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Klára Mikulíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
 (Kateřina JUŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)