Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pšeniceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení jakosti mouky od českých výrobců
(Zuzana Fenclová)2015, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//yhasic// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Studium fenolických kyselin a proteinového složení mouky z lupiny bílé (Lupinus albusL)
(Kateřina Bojková)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//nravuq// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
(Eva ŠTULÍŘOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Studium chemického složení lupinové mouky (Lupinus albusL)
(Barbora Kulhánková)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//fzdlcy// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
(Ľubomíra Rybárová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma