Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
školní stravováníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
(Lucie PAVCOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7omt8p// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Zelenina ve výživě a možnosti zvyšování její spotřeby
(Pavla UHLÍŘOVÁ)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//b1pn1i// | Učitelství pro střední školy / PSYCHn-VKZn | Práce na příbuzné téma
Kohoutková voda v pitném režimu žáků 2.st. ZŠ a možnosti zvyšování její spotřeby
(Petra SVAČINOVÁ)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//i8k5rt// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
(Jitka PEŠKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jsv9vo// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvyšování přenosu hnací síly kol traktoru na podložku
(Jan Henzl)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t8v37l// | Provoz techniky / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny
(Štěpánka Jírková)2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bx8vk/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Zeleniny Vietnamu vhodné pro introdukci do ČR
(Thi Ha Dang)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qnniie// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Návrh vhodné technologie pro pěstování druhů rodu Chenopodium jako listové zeleniny
(Zuzana TRABALIKOVÁ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pgo4m9// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma