Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

krizová situace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
 (Vít Škrabal)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0ic21q// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma

Socioekonomické faktory súvisiace so stravovaním v špecifickej populácii s predchádzajúcou onkologickou diagnózou v detskom veku
 (Dominika Kováčová)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/z59un/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
 (Kateřina Teplá)

2015, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wo4js/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Využití diabetické diety v uzavřeném systému stravování Vězeňské služby České republiky
 (Václav Tesař)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8c73bi// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
 (Karolína Monsportová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
 (Vladěna Rohlíčková)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
 (Hana BUČKEVIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách
 (Pavla Wochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2kvn0z// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Právní a ekonomické aspekty označování alergenů v potravinách a pokrmech
 (Veronika Muchová)

2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/117971 | Ekonomika a management / Ekonomika a právo v podnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)