Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradiční, potraviny, a, pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Pomazánkové máslo a regulace EU: autenticita, nacionalismus a politický konflikt
 (Markéta Vítová)

2023, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vv2z4/ | Sociologie / | Práce na příbuzné téma

Vplyv značky na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa – porovnanie vnímania privátnej a tradičnej značky zo strany spotrebiteľa na slovenskom a českom trhu
 (Monika Bátorová)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qio8q2// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
 (Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sed2gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
 (Klára HUDCOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
 (Jana POPELKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ofir8t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
 (Aneta Slavíková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Lidová strava na Těšínsku
 (Marie Bojková)

2007, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/n2xkz/ | Humanitní studia / Etnologie | Práce na příbuzné téma

Prezentační aktivity Valašského muzea v přírodě v oblasti lidové stravy
 (Helena Cviklová)

2012, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w8u3h/ | Historické vědy / Muzeologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)