Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradiční, potraviny, a, pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pomazánkové máslo a regulace EU: autenticita, nacionalismus a politický konflikt
(Markéta Vítová)2023, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vv2z4/ | Sociologie / | Práce na příbuzné téma
Vplyv značky na nákupné rozhodovanie spotrebiteľa – porovnanie vnímania privátnej a tradičnej značky zo strany spotrebiteľa na slovenskom a českom trhu
(Monika Bátorová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qio8q2// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma
Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
(Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sed2gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
(Klára HUDCOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
(Jana POPELKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ofir8t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
(Aneta Slavíková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Lidová strava na Těšínsku
(Marie Bojková)2007, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/n2xkz/ | Humanitní studia / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Prezentační aktivity Valašského muzea v přírodě v oblasti lidové stravy
(Helena Cviklová)2012, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w8u3h/ | Historické vědy / Muzeologie | Práce na příbuzné téma