Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Modra

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
 (Eliška Rysulová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6zmn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hodnotenie kvality mesta Brno pre slovenských návštevníkov
 (Petra Škovirová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

https://is.ambis.cz/th/g4lqn/ | Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů | Práce na příbuzné téma

Řízení kvality služeb v gastronomii
 (Adéla Rieszová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
 (Eva Šulecová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/egax0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
 (Alina Koltykova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Řízení kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
 (Jan Vybíral)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/t2pmq/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
 (Elizaveta Kuznetsova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
 (Klára Prouzová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
 (Denisa Jarošová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
 (Norbert Gerec)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)