Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory characteristicsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
(Brem Sam)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Senzorická senzitivita, osobnostné dimenzie a mindfulness ako prediktory živosti vizuálnej predstavivosti
(Alexandra Ružičková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/p1vs7/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
(Ondřej Findura)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
(Jiří Jedlička)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
(Veronika Duchoňová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Vliv kyseliny askorbové na senzorické a analytické parametry bílých vín
(Jakub Smrčka)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7l5x8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
(Šárka Němečková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma