Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sensory characteristics

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
 (Brem Sam)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0bvoi// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
 (Martin Heřmánek)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Senzorická senzitivita, osobnostné dimenzie a mindfulness ako prediktory živosti vizuálnej predstavivosti
 (Alexandra Ružičková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p1vs7/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
 (Ondřej Findura)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení senzorických vlastností a složení vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//55izn7// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorických vlastností zelených čajů
 (Veronika Duchoňová)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/135325 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Vliv kyseliny askorbové na senzorické a analytické parametry bílých vín
 (Jakub Smrčka)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7l5x8// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
 (Ilona KOLLÁROVÁ)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv zinku ve výživě drůbeže na senzorické vlastnosti masa
 (Šárka Němečková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ysjv5v// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)