Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

NIR spektrometrie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití NIR spektrometrie k hodnocení kvality mlékárenských výrobků.
 (Adéla Krumplová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yijw1l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu formaldehydu v dřevotřískových a dřevovláknitých deskách pomocí NIR spektrometrie
 (Tereza Adamová)

2016, Diplomová práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4sxcit// | Dřevařské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Využití NIR spektrometrie k hodnocení kvality mlékárenských výrobků.
 (Adéla Krumplová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yijw1l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu silic pomocí infračervené (FT-NIR) spektroskopie
 (Eva Sedlaříková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vkt71z// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
 (Alena Formáčková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
 (Barbora Melicharová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
 (Kamila Nováková)

2012, Diplomová práce, Institut tropů a subtropů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ffe0ip// | Chov zvířat a potravinařství v tropech a subtropech / | Práce na příbuzné téma