Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

evaluation honey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
 (Monika HANZLÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yh0v7t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení barvy medu
 (Eva Černá)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//777jbm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Metody posuzování botanického původu medu
 (Kateřina Krajčová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//d3lu0a// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití pokročilých instrumentálních technik pro hodnocení kvality a autenticity medu
 (Vojtěch Kružík)

2019, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6yvfkg// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Nové metody hodnocení autenticity medu a medoviny
 (Lívia Vaispacherová)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zf02n1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma