Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pařený sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Historie a technologie výroby pařených sýrů
(Markéta Konečná)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kkrr17// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv fyzikálních parametrů na jakost pařených sýrů
(Michaela VOSTARKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sqqian// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
TVARŮŽKÁŘSTVÍ NA OLOMOUCKU V KONTEXTU POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU OD SEDMDESÁTÝCH LET 19. STOLETÍ DO TŘICÁTÝCH LET 20. STOLETÍ
(Eva ŠPIČKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//cntlzm// | Humanitní studia / Anglická filologie - Historie | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
(Ludmila Košarišťanová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
(Pavel Vintr)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
(Veronika Lavingrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
(Zlata Hrazdilová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma