Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Fermentované, mléčné, výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iyffxj// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby. (teze disertační práce)
(Václav Michalička)2015, Rigorózní práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ob4ip/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby.
(Václav Michalička)2014, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/biqjs/ | Historické vědy (čtyřleté) / Etnologie | Práce na příbuzné téma