Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sýr eidamského typu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
 (Marek Balej)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//9tlzl9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace a průběh zrání sýrů eidamského typu
 (Andrea Dostálková)

2019, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//oeyv2y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Profil mastných kyselin sýrů eidamského typu
 (Lucie Babištová)

2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//9d99yl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Romana Zderčíková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
 (Ivana NEHODOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y994y5// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
 (Renata MICHÁLKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
 (Lenka PERNICKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
 (Petra VÁLKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k8yjae// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie výroby na chutnost sýrů eidamského typu
 (Andrea Urbanová)

2009, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8gv7vl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)