Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
drůbeží masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů
(Jan DUPAL)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//63a2bu// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
(Martina RIŠKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//nbo06j// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv různých typů podestýlky u brojlerů na jejich welfare
(Václav JANA)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cfihpp// | Zemědělství / Zemědělská technika: obchod, servis a služby | Práce na příbuzné téma
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.
(Martina RIŠKOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ed0usw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
(Liliana Kruntová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma