Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

drůbeží maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vybrané faktory ovlivňující produkci masa kuřecích brojlerů
 (Jan DUPAL)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//63a2bu// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
 (Martina RIŠKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//nbo06j// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv různých typů podestýlky u brojlerů na jejich welfare
 (Václav JANA)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cfihpp// | Zemědělství / Zemědělská technika: obchod, servis a služby | Práce na příbuzné téma

Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice a.s.
 (Martina RIŠKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ed0usw// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
 (Liliana Kruntová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma