Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomické trendyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Složení a využití masa ryb
(Lucie Žilková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j53vsv// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Zastoupení ryb v jídelníčku dětí v kraji Vysočina
(Hana VESELÁ)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//60hf7q// | Specializace v pedagogice / Společenské vědy se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
(Jitka Lukášová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fstj7e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
(Jakub KREJSA)2015, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3b3m1d// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Hygienická kvalita ryb v 10 údolních nádržích ČR
(Daniel ŠTEFAN)2021, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//eteng2// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
(Martina Zajíčková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//surhkx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma