Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bio

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
BIO - móda nebo životní styl?
 (Ivana HRSTKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//6qtw1w// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Životní styl bio, koncepce zdraví a konzumerismus
 (Pavla KRÁLÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//c01xb0// | Sociologie / | Práce na příbuzné téma

Životní styl bio, koncepce zdraví a konzumerismus
 (Pavla KRÁLÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//rqf9o6// | Sociologie / | Práce na příbuzné téma

Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
 (Jana Unčovská)

2011, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/syk1a/ | Humanitní environmentalistika (tříleté) / Humanitní environmentalistika | Práce na příbuzné téma

Mezigenerační názory na životní styl v seniorském věku
 (Libor MATOUŠ)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2z7awd// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Životní styl vysokoškolských studentů
 (Tomáš KŮRA)

2015, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2mn55q// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma

Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
 (Karolína Malá)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y1sjsl// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
 (Elouise Christa Errolat)

2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/89119 | International Business / | Práce na příbuzné téma

Organic Food Market as an oportunity for SME
 (Nikola Laňková)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/t03a8/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)