Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Antonín Dvořák

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Dvořákovy Legendy. Geneze a analýza díla
 (Klára Horáková)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9i6t/ | Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma

Komparativní analýza Dvořákových Legend ve verzi pro čtyřruční klavír a pro orchestr
 (Tereza Palátová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zlbtq/ | Matematika / Hudební výchova | Práce na příbuzné téma

Dvořákovy Legendy. Geneze a analýza díla
 (Klára Horáková)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/u9i6t/ | Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma

Interpretační problematika Tria a moll pro klarinet, violoncello a klavír, op. 114 Johannese Brahmse
 (Matej Veselka)

2021, Bakalářská práce, Hudební fakulta / Janáčkova akademie múzických umění v Brně

https://is.jamu.cz/th/t8n5t/ | Hudební umění / Hra na klarinet | Práce na příbuzné téma

Business Plan for Café-bar "Ave"
 (Khashimzhan Arziyev)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/nf91z/ | Ekonomika a management / Business Management and Corporate Finance | Práce na příbuzné téma

Marketingový výzkum pro Stolní tenis a Hravý bar
 (Barbora Blechová)

2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hcbzt/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
 (Barbora Křížková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
 (Jan Pavlíček)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mw679/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Research on the Perception of Progress Bar Distortions
 (Marek Augustin)

2018, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e4otr/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

Informační systém pro Chiquita Fruit Bar
 (Tomáš Paulďuro)

2015, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jrloh/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)