Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
adamantanKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava bis(1-adamantyl)imidazoliových solí s anionty dikarboxylových kyselin
(Andrea ČABLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r3tqvw// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Příprava bis(1-adamantyl)imidazoliových solí s anionty dikarboxylových kyselin
(Andrea ČABLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r3tqvw// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Využití fyzikálně-chemické a strukturní analýzy k charakterizaci nativní a modifikované huminové kyseliny
(Pavel Solanský)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ufoykw// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Příprava a strukturní analýza pyridylových ligandů odvozených od žlučových kyselin a jejich supramolekulárních komplexů
(Petr Radiměřský)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/t0pxz/ | Chemie / Strukturní chemie | Práce na příbuzné téma
Průzkum reaktivity derivátů propanové kyseliny s 3-chlorchinolindiony
(Pavlína Bártková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e2ycpw// | Technologie a hodnocení potravin / Chemie a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Strukturní modifikace oleanolové a morolové kyseliny
(Martina Čapková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fs5j32// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Příprava bis(1-adamantyl)imidazoliových solí s anionty dikarboxylových kyselin
(Andrea ČABLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r3tqvw// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma